OMG :D // by Lubo655
3 posters
Strana 1 z 1
OMG :D // by Lubo655
Tak a je tu finish. Fakt som sa nudil, tak som odkreslil obrázok z netu, nom, nuda dokáže svoje, ja to strašne na *** ja viem, ... nom tiež som to kreslil tými najSHITnejšími pastelkami, iba tie hlavné linky sú robené fixkou.
Heh .. nom tak dik za komenty.
BTW:
Skener tomu pridal horšiu kvalitu, tak som v PS pridal kus kontrastu a ubral jasu, nom a hodil podpis, nič viac.
BTW:
Skener tomu pridal horšiu kvalitu, tak som v PS pridal kus kontrastu a ubral jasu, nom a hodil podpis, nič viac.
Re: OMG :D // by Lubo655
...ale z dialky to je dobre...
Dali- Admin
- Počet príspevkov : 715
Registration date : 17.01.2009
jednu vec ti poviem ... nikdynemiesaj fixi s pastelkami... bud iba fixi abo iba pastelky a ked uz robis s pastelkami tak to vitienuj prechodmi ne tak jaaak si to ty urobil..PS pisem lavou rukou bo som vxklbil tameno tak sory za xybyLubo655 napísal:Tak a je tu finish. Fakt som sa nudil, tak som odkreslil obrázok z netu, nom, nuda dokáže svoje, ja to strašne na *** ja viem, ... nom tiež som to kreslil tými najSHITnejšími pastelkami, iba tie hlavné linky sú robené fixkou.
BTW:
janQoo- V.I.P
- Počet príspevkov : 399
Registration date : 18.01.2009
nie je pravda ze to musi dat do prechodu....
ehm, kuk napriklad google a napis the simpsons movie....tam to dobre vidno...... a vypada to v pohode.... dal by som tu konkretne obrazky ale mi nejde CTRL+C tak sa mi nedaju dat linky
ehm, kuk napriklad google a napis the simpsons movie....tam to dobre vidno...... a vypada to v pohode.... dal by som tu konkretne obrazky ale mi nejde CTRL+C tak sa mi nedaju dat linky
Dali- Admin
nieje to pravsda ale je to tak krajšie ... take bez prechodov sa roby skôr s fixkami ... teda aspon pri graffiti je to tak a toto je can a wall ... kebyže uroby prrechody bolo by to lepsieDali napísal:nie je pravda ze to musi dat do prechodu....
janQoo- V.I.P
- Počet príspevkov : 399
Registration date : 18.01.2009
Dali- Admin
Similar topics
» 2. MC by Lubo655 // BMW e46
» C4 by Lubo655
» OMG :D // by Lubo655
» CTS // ...by Lubo655
» Logo Lubo655