Audi Quatro by Desh99
+3
AnndyTT
stevo15
Desh99
7 posters
Strana 1 z 1
Re: Audi Quatro by Desh99
mas divne to koleso v zadu ako keby ti to čychalo atd nwm mnoo nech ta ohodnostia prefesionali to je moj nazor
stevo15- Amateur
- Počet príspevkov : 42
Registration date : 23.02.2009
male rozlisenie a obrazky sa davaju do miniatur....co sa tika upravi....zadne koleso je zle..a maska sa mi nepaci....sry...
AnndyTT- Advanced
- Počet príspevkov : 369
Registration date : 25.01.2009
Už som ti raz písal, že si prečítaj ako sa vkladajú obrázky!!! Do miniatúr!!! Ešte raz budeš mať zle vložený obrázok, maš napomenutie, myslím to vážne, isté pravidlá sa musia dodržiavať.
K autu:
Malé rozlíšenie, kola do V, okusané, nom a to zadné moc zasadené pod blatník, inak tam nič nevydím.
K autu:
Malé rozlíšenie, kola do V, okusané, nom a to zadné moc zasadené pod blatník, inak tam nič nevydím.
heh sry ale podla mna su te kola hrozne ....nic moc nom....
HUMMER-22- Moderátor
- Počet príspevkov : 237
Registration date : 17.01.2009
ta predna mriezka je uplne rozbita
MishoTT- Amateur
- Počet príspevkov : 57
Registration date : 06.03.2009
a to iste maska...HUMMER-22 napísal:heh sry ale podla mna su te kola hrozne ....nic moc nom....
potkaner- Potk-iMOD
- Počet príspevkov : 185
Registration date : 18.01.2009
Mna asi porazí ... no comment!!!
ak ti ide o vlozeneie obrazka , ja som si skopcil s miniatury secko jak ma byt a potom som len zmenil link takze tak a neviem mozno niekomu to ukazuje jak miniaturu ak mi neveris sa kukni jak som to spravil!!!!!///potky
ak ti ide o vlozeneie obrazka , ja som si skopcil s miniatury secko jak ma byt a potom som len zmenil link takze tak a neviem mozno niekomu to ukazuje jak miniaturu ak mi neveris sa kukni jak som to spravil!!!!!///potky
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: