Toyota Supra VeilSide
+4
maajoo9393
Dali
potkaner
Joseph
8 posters
Strana 1 z 1
Toyota Supra VeilSide
Výrobce: Aoshima + cosik já
Měřítko: 1/24
Úpravy:
- krabička + pár gáblíků ode mě
- jiný kola, ale asi tam nezůstanou
Poznámky:
Konečně složeno, hrozně mě zklamalo lepidlo od Agamy. Začmoudilo světla a pos*alo co se dalo. Nevíte někdo o nějakém jiném, lepším ? Teď bych si dal na chvíli pauzu od plasťáků, mám nějaké nehotové pojekty kováků. Ale jedno vím jistě, Aoshimu už nebudu stavět, to raději Revella, Tamiyu nebo starou Fujimi.
Jen menší detail, část laku na kapotě mi vzala páska, je to na místech, které nešly zaboha odmastit. Se*e mě, že jsem tam tu pásku vůbec dával.
Foto:
Měřítko: 1/24
Úpravy:
- krabička + pár gáblíků ode mě
- jiný kola, ale asi tam nezůstanou
Poznámky:
Konečně složeno, hrozně mě zklamalo lepidlo od Agamy. Začmoudilo světla a pos*alo co se dalo. Nevíte někdo o nějakém jiném, lepším ? Teď bych si dal na chvíli pauzu od plasťáků, mám nějaké nehotové pojekty kováků. Ale jedno vím jistě, Aoshimu už nebudu stavět, to raději Revella, Tamiyu nebo starou Fujimi.
Jen menší detail, část laku na kapotě mi vzala páska, je to na místech, které nešly zaboha odmastit. Se*e mě, že jsem tam tu pásku vůbec dával.
Foto:
Re: Toyota Supra VeilSide
no to lepidlo, ja mam revell a zatial som spokojny ako k oknam som sa nedostal ale zatial je dobre, dam aj wip ked dokoncim utroby (uz len vyfukove zvody od mototra a nasavanie do laku a nalepit)
a inak sa mi to aj lubi hlavne interier ale ta strieborna sa mi na to auto enhodi
a inak sa mi to aj lubi hlavne interier ale ta strieborna sa mi na to auto enhodi
potkaner- Potk-iMOD
- Počet príspevkov : 185
Registration date : 18.01.2009
ja by som na to nemal nervy....mooooc pekne
Dali- Admin
- Počet príspevkov : 715
Registration date : 17.01.2009
je to pekne ale ta strieborna nwm , no striebornu by som tam asi nedal, ale pekne to je vazne , dobre to je len tak dalej
maajoo9393- V.I.P
- Počet príspevkov : 92
je to pekné len tá farba
janQoo- V.I.P
- Počet príspevkov : 399
jj ta farba tam az tak nepasuje....ale je to super praca...a tej kapoty je skoda...
AnndyTT- Advanced
- Počet príspevkov : 369
Registration date : 25.01.2009
nom fajne ... len farba tam ani mne nesedi
HUMMER-22- Moderátor
- Počet príspevkov : 237
Registration date : 17.01.2009
No tak mě se ta barva líbí. Je daleko lepší než ta stříbrná, která tam má být podle návodu. Tohle je taková titanová šeď. Trochu do modra. Jinak díky za komentáře. Ta Agama lepidlo mě hodně zklamala, vyměním ji za lepší.
Ja som si až teraz všimol že to maš hotové ....
K autu: ...mne sa to mooc páči, fakt, akurat mi tam nepasuju tie kola s bielym límcom, ale inak je to NICE!
K autu: ...mne sa to mooc páči, fakt, akurat mi tam nepasuju tie kola s bielym límcom, ale inak je to NICE!
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: