Toyota Supra
+7
Kubason
Dali
janQoo
AnndyTT
potkaner
Lubo655
Joseph
11 posters
Strana 1 z 1
Toyota Supra
Měřítko: 1/24
Výrobce: Aoshima + Já
Dokončené úpravy: Složení podle krabičky
Nedokončené úpravy: Lak + složit + detaily + dekály
Foto:
Začátek stavby:
Další postup:
Interiér:
Nahrubo složeno:
Zde jde názorně vidět ten jakoby karbon.
Volky TE37 nebo Sparca N1 ?
Výrobce: Aoshima + Já
Dokončené úpravy: Složení podle krabičky
Nedokončené úpravy: Lak + složit + detaily + dekály
Foto:
Začátek stavby:
Další postup:
Interiér:
Nahrubo složeno:
Zde jde názorně vidět ten jakoby karbon.
Volky TE37 nebo Sparca N1 ?
Naposledy upravil Joseph dňa Št január 29, 2009 11:35 am, celkom upravené 1 krát.
Re: Toyota Supra
ty prve kola si
inak je to nehorana pecka aj ja teraz robim ferarri 250 gto od revellu (dam aj wip ked bude viac hotove )
to mas toto ?
a este mam otazocku jak malujes velke plochy aby to bolo pekne rovne ? stetcom alebo airbushom lebo jak ked spravim jeden model za rok tak sa mi ho nechce kupovat a niekedy si hovorim ze by to bolo lepsie z airbrushom
inak je to nehorana pecka aj ja teraz robim ferarri 250 gto od revellu (dam aj wip ked bude viac hotove )
to mas toto ?
a este mam otazocku jak malujes velke plochy aby to bolo pekne rovne ? stetcom alebo airbushom lebo jak ked spravim jeden model za rok tak sa mi ho nechce kupovat a niekedy si hovorim ze by to bolo lepsie z airbrushom
potkaner- Potk-iMOD
- Počet príspevkov : 185
Registration date : 18.01.2009
model je super...mne sa strašne páči..
AnndyTT- Advanced
- Počet príspevkov : 369
Registration date : 25.01.2009
Lubo656: Díky moc.
potkaner: No tak vše je dělané štětcem, ale airbrush si chcu s bratrem koupit napůl. Nějakej za 1.000,- CZK a pak nějakej ten menší kompresorek.
Je to přesně tahle stavebnice, bohužel místy jsou hodně velké dělící neroviny a díly nechcou tak dobře sedět k sobě.
Ty kola tam dát asi ty Sparca N1, nevím nemůžu si pomoct, i když to jsou 17"ky stejně jako ty Worky co byly v krabičce, ale líbí se mi tam. ty Volky TE37 jsou bratra a jsou to zhruba 19"ky, ale možná tam dám i ty, nevím, nějak se nemůžu rozhodnout.
AnndyTT: Díky.
Teď to musím stříknout do plniče a pak do barvy. Jenže pokud budu tak vytíženej jak doteď tak nevím kdy to udělá. Mimochodem všechen můj minituningovej WIP mám na domovským fóru - scalecars.cz . Mohu doporučit všem modelářům, od tuningu, přes okruhy a papírové modely k vojenské technice.
potkaner: No tak vše je dělané štětcem, ale airbrush si chcu s bratrem koupit napůl. Nějakej za 1.000,- CZK a pak nějakej ten menší kompresorek.
Je to přesně tahle stavebnice, bohužel místy jsou hodně velké dělící neroviny a díly nechcou tak dobře sedět k sobě.
Ty kola tam dát asi ty Sparca N1, nevím nemůžu si pomoct, i když to jsou 17"ky stejně jako ty Worky co byly v krabičce, ale líbí se mi tam. ty Volky TE37 jsou bratra a jsou to zhruba 19"ky, ale možná tam dám i ty, nevím, nějak se nemůžu rozhodnout.
AnndyTT: Díky.
Teď to musím stříknout do plniče a pak do barvy. Jenže pokud budu tak vytíženej jak doteď tak nevím kdy to udělá. Mimochodem všechen můj minituningovej WIP mám na domovským fóru - scalecars.cz . Mohu doporučit všem modelářům, od tuningu, přes okruhy a papírové modely k vojenské technice.
je to super .. ja som kedysi tez skusal mini robit a obetou sa mi stal vw new beetle ktory neni moc w dobrom stave teraz... ale kebyze mam pajkovacku tak by bol v lepsom:D
janQoo- V.I.P
- Počet príspevkov : 399
hm, podla mna parada... no a janqko, nvs kde sa to tu da nablizku kupit? v namestove niekde? ak hej pls napis mi SS ze kde..
Dali- Admin
- Počet príspevkov : 715
Registration date : 17.01.2009
škoda, že ty kola maj matnej nátěr...jinak je to moc pěkný
Kubason- Manga Tuner
- Počet príspevkov : 198
Který ? Ty Sparca ? Mohu je stříknout bezvarvým, ale pak by se to esklo až moc.Kubason napísal:škoda, že ty kola maj matnej nátěr...jinak je to moc pěkný
no...to už nedělej....i ty matný se daj přežít
Kubason- Manga Tuner
- Počet príspevkov : 198
no zdar je to pekne a kde by sa to dalo kupit aj ja by som neco take checel, nemate nejaku stranku alebo neco kde sa to da objednat?
maajoo9393- V.I.P
- Počet príspevkov : 92
obchod.valka.cz nebo mpmshop.cz
Ale pokud do toho nechceš investovat minimálně 500,- tak se tam ani nedívej.
Ale pokud do toho nechceš investovat minimálně 500,- tak se tam ani nedívej.
dobre v pohode 500 neni moc, to je dost malo , som si myslel ze to bude stat viac, tak vdaka za stranku
maajoo9393- V.I.P
- Počet príspevkov : 92
Není za co, ale do tohoo vložíš aspoň další 500,- za pomůcky. Mě stál tenhle model 700,-. Už dávno jsem si na to koupil věci, barvy, pomůcky, štětce atd. To mě vyšlo zhruba na 800,-maajoo9393 napísal:dobre v pohode 500 neni moc, to je dost malo , som si myslel ze to bude stat viac, tak vdaka za stranku
majo ma dobreho sponzora...maminu penazenku
Dali- Admin
- Počet príspevkov : 715
drzim ti palce moc se mi libi
Nowka- Amateur
- Počet príspevkov : 15
Slíbené foto laku:
Je tam teprve první vrstva laku + obroušeno 1500vkou. teď jsem to láknul druhou vrtvou a někde mám i bezbarvý lak.
Je tam teprve první vrstva laku + obroušeno 1500vkou. teď jsem to láknul druhou vrtvou a někde mám i bezbarvý lak.
pekne a ty pouzivas aj nejaky plnic ?
jaj a este otazka do publika: neviete kde sa da kupit karosarsky tmel ?
jaj a este otazka do publika: neviete kde sa da kupit karosarsky tmel ?
potkaner- Potk-iMOD
- Počet príspevkov : 185
v OBI cca za kilo
Novic- Manga Tuner
- Počet príspevkov : 162
Registration date : 26.01.2009
Děkuji, dneska jsem stříkl bezbarvákem kastli, P nárazník a kapotu. Zbytku jsem dodělal detaily a přilepil to co tam mělo být. Takže možná zítra bude vše hotové.
Ano používám plnič, je to Plnič 1K od BKP, myslímže 500ml a dám za něj asi 150,- CZK.
Ano používám plnič, je to Plnič 1K od BKP, myslímže 500ml a dám za něj asi 150,- CZK.
Nadhera dufam ze aj ja nekedy neco take zrobim skladam klobuk
MishoTT- Amateur
- Počet príspevkov : 57
Registration date : 06.03.2009
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: