Toyota AE86 - Trueno
4 posters
Strana 1 z 1
Toyota AE86 - Trueno
Tuning Magazine 05/2008
no prvá prácička s ktorou som bol skoro úplne spokojný, to auto mám rád tak som si dal špeciálne záležať, spravil si prehľad, precízne naplánoval a takto to vypálilo myslím že to celkom ujde, kolieska sa podarili, troška ma štve hrana nárazníka a tieň pod autom ale to už sú také veci mno keď som to videl v TM mal som z toho hrozne dobrý pocitík
čo vy na ňu?
no prvá prácička s ktorou som bol skoro úplne spokojný, to auto mám rád tak som si dal špeciálne záležať, spravil si prehľad, precízne naplánoval a takto to vypálilo myslím že to celkom ujde, kolieska sa podarili, troška ma štve hrana nárazníka a tieň pod autom ale to už sú také veci mno keď som to videl v TM mal som z toho hrozne dobrý pocitík
čo vy na ňu?
Saimon- Amateur
- Počet príspevkov : 4
Registration date : 19.03.2009
Re: Toyota AE86 - Trueno
Jo je to pekné, len nefim, mne príde zvláštny ten odlesk na okne, chýba tomu poriadný tien, inak v poho.
BTW:
Prečo na každej práci máš svetlá biele???
BTW:
Prečo na každej práci máš svetlá biele???
no asi tak..a je to tak aj pri ostatnych pracach...lak spravis pekne a ostatne mi pride uz len ta "aby bolo" hlavne kolesa robia auto...no akoze su pekne ale totalne bez zivota...... tak isto aj okna..a z tych detailov sa potom zlozi jeden cely pekny celok...no ale tu tie detaily chybaju.... ber to ako radu
Dali- Admin
- Počet príspevkov : 715
Registration date : 17.01.2009
heh tu takisto biele svetla ... to skoro vyzera ako by si na to zabudol
HUMMER-22- Moderátor
- Počet príspevkov : 237
Registration date : 17.01.2009
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: